3rd team
moja działka narazie odbębniona , miałem stabilność 1 , zbuntowała mi się nawet stolica , i była masakra ale pyjter został z 2 prowincjami , a mieczakiem jeszcze się zajmę jak mi troszkę stabilność wzrośnie . pisać tutaj kto ma jaką sytuację itp.
edit. kurde nie tu gzdie trzeba przez przypadek , niech ktoś przeniesie temat do wojen :]
Ostatnio edytowany przez Crowcon (2010-11-25 20:14:33)
Pro admin ze mnie, udało mi się przenieść
Crowcon, nie wiem co to było że stabilność na 1 Ci wylądowała, ale opamiętaj się U mnie teraz powyżej 80, robię tyle szkunerów ile się da i otaczam nimi wyspy.Dochody niezłe, 4 poziom narzędzi.Nowy gracz w Szkocji wylądował, spodobała mu się gra i jest dość pojętny, więc go nie podbiłem tylko pomagam, przy odrobinie szczęścia może coś z niego wyrośnie ;] Ja spokojnie ekonomię rozwijam oraz kiedy mogę to podbijam po 1 prowincji.
ja masowo eko rozwijam woja sie musze pozbyc jak stabilnosc wzrosnie troszke , narazie mam juz ponad 50 a bez kitu mialem 1 ale mieczak w naszej okolicy wykonczony a pyjtera juz w ogole nie ma na mapie
hehe widze ze wiekszosc nawet nie przyszla tu na forum popisac i sie zarejestrowac
ma ostatnie 2 osady mieczak, więc to nie jest problem, już wojo mam przygotowane, ale jest inny cel, testowy!! już ataki znów na mnie poszły, co prawda kosynierzy ale testowy ma już 15 osad... trzeba zacząc to przejmować i nie zostawić u nas nic w tej okolicy po prostu zjechać do zera!